Pikantiški pyragėliai su sūriu ir dešra iš sluoksniuotos tešlos

2020-04-04 Autorius WorldRecipes.lt

Pikantiški pyragėliai su sūriu ir dešra iš sluoksniuotos tešlos
Šis greitai paruošiamas užkandis gali išgelbėti netikėtai atvykus svečiams. Tokie pikantiški pyragėliai su sūriu ir dešra iš sluoksniuotos tešlos ne tik greitai ir lengvai paruošiami, bet ir yra labai skanūs. Visos didžiausios rekomendacijos!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sluoksniuota mielinė tešla: 500 gramų
    • pomidorų padažas: 50 gramų
    • majonezas: 50 gramų
    • tarkuotas fermentinis sūris: 100 gramų
    • tarkuota saliami dešra: 100 gramų
    • pesto padažas: 1 arbatinio šaukštelio
    • kiaušiniai: 1
    • picos prieskoniai: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausiai atšildytą sluoksniuotą tešlą iškočiokite į vientisą didelį stačiakampį.
  2. 2. Ant jo tepkite pomidorų padažą ir majonezą.
  3. Reklama
  4. 3. Ant viršaus tolygiai paskirstykite tarkuotą sūrį ir dešrą.
  5. 4. Visa tai susukite lyg vyniotinį ir supjaustykite 2 centimetrų storio griežinėliais.
  6. 5. Gautus gabaliukus suguldykite ant skardelės su kepimo popieriumi.
  7. 6. Visus griežinėlius aptepkite kiaušinio plakiniu sumaišytu su pesto.
  8. 7. Ant viršaus pabarstykite picos prieskonių.
  9. 8. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių.
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Vištienos juostelės tešloje su krakmolu
(4)
Užkandžiai išvykai
(1)