Pupelės konservuotos pomidorų padaže žiemai, be acto

2023-09-06 Autorius WorldRecipes.lt

Pupelės konservuotos pomidorų padaže žiemai, be acto
Šiandien noriu parodyti kaip aš prisiruošiu pupelių žiemai pomidorų padaže. Paruošimas tikrai nesudėtingas, nors ir užima šiek tiek laiko. Tačiau esu tikra, kad pavyks visiems. Tokį ruošinį mes su šeima sunaudojame visada labai greitai, tad drąsiai rekomenduoju ir Jums, nes gaunasi tikrai fantastiškai skaniai. Nieko nelaukiam ir imamės gamybos!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pupelės: 1 kilogramo
    • pomidorai: 4 kilogramų
    • svogūnai: 1 kilogramo
    • augalinis aliejus: 350 gramų
    • cukrus: 350 gramų
    • druska: 3 šaukštų
    • aitrieji pipirai: 1
    • česnakas: 4-6 skiltelių (jei mėgstate aštriau - dėkite daugiau)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pupeles užmerkiame bei parą mirkiname.
  2. 2. Po to pomidorus sutriname arba permalame mėsmalės pagalba.
  3. Reklama
  4. 3. Pusžiedžiais supjaustome svogūnus.
  5. 4. Sumalame aitrųjį pipirą (jei nemėgstate aštraus maisto, tai vietoje aitriojo pipiro naudokite papriką). Išspaudžiame česnako sultis.
  6. 5. Tuomet, viską, išskyrus pupeles ir aitrųjį pipirą, verdame maždaug 40 minučių.
  7. 6. Vėliau sudedame pupeles bei verdame tol, kol jos išvirs.
  8. 7. Kai jau baigs virti, įmaišome aitrųjį pipirą (jei dėsime papriką, tai suberiame ją susmulkinusios maždaug 10-15 minučių anksčiau).
  9. 8. Masę dedame į stiklainiukus. Stiklainiukus pridengiame dangteliais, dedame į puodą (įtiesiame rakšluostuką), įpilame vandens iki stiklainių kakliukų) ir tegul paverda kokias 15 minučių nuo užvirimo pradžios.
  10. 9. Dangtelius užsukame. Skanaujame!
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.

Ni

Galima su šviežio derliaus pupelėmis. Nereiks mirkyti.
Atsakyti

Agmė

Pupelės reikia virti ilgokai, kol išvirs, nors ir mirkytos. Bet kam visą kitą virti tiek ilgai? Jokio vitamino nelieka.
Atsakyti
Bulvių ir burokėlių blynai su žalumynų padažu
(5)