1. Iš pradžių kiaušinį išplakame su cukrumi, pilame sviestą, dedame grietinės, pilame pieną bei plakame iki vientisos masės.
2. Tuomet miltus sumaišome su kepimo milteliais bei druska ir suberiame į tešlą. Gerai išmaišome. Supilame citrinos sultis bei dar kartelį išmaišome, bet nepermaišome. Tešla gausis tiršta, todėl itin smagu bei lengva kepti. Kepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių.
Reklama
3. Iškeptus patiekiame su mėgiama uogiene, trintais bananais, tirpintu šokoladu ar klevų sirupu. Taip pat labai gardūs ir vieni patys, tokie minkšti minkšti..
4. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Vaida
Labai skaniai pavyko. Ačiū už receptą. :)
Atsakyti
Vaida
Atsakyti
Irena
Atsakyti