1. Iš pradžių cukrų išsukite su kiaušinių tryniais. Į masę sudėkite iki baltumo išsuktą kambario temperatūros sviestą. Išmaišykite, o tuomet sukrėskite rūgpienį, suberkite vanilinį cukrų bei pusę miltų su kepimo milteliais. Išplakite iki putų du kiaušinių baltymus bei sukrėskite į masę. Suberkite likusius miltus.
2. Tada sudėkite išmirkytas brendyje spanguoles. Idealiausia jas nuplovus pamerkti brendyje prieš kokias 3–4 valandas. Masė privalo būti tarsi grietinės tirštumo. Masę sukrėskite į paruoštą kepimo skardą (išteptą bei pabarstytą). Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 45–50 minučių. Skanaukite!
Reklama
3. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.