Pyragas su viso grūdo miltais Multifunkciniame puode

2018-03-22 Autorius Jurgitos skanumai

Pyragas su viso grūdo miltais Multifunkciniame puode

Ingredientai

    • kiaušinių: 3
    • aliejaus: 0,5 stiklinės
    • cukraus: 120 gramų
    • viso grūdo avižinių miltų: 70 gramų
    • viso grūdo kvietinių miltų: 100 gramų
    • kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio
    • bananų; 2
    • graikiškų riešutų: 1 saujelės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius išplakame su cukrumi iki purios masės. Palengva įmaišome aliejų. Tada kitame dubenyje miltus sumaišome su kepimo milteliais. Miltus įmaišome į plakinį iki vientisos masės. Bananus sutriname šakutės pagalba, graikinius riešutus truputį pasmulkiname peiliu bei viską įmaišome į tešlą.
  2. 2. Tuomet dubenį ištepame su sviestu bei supilame tešlą. Kepame pasirinkusios "kepimo" funkciją maždaug 45-50 minutes atviru dangčiu (nors aš dalį laiko kepiau uždaru). Atvėsiname, apibarstome su cukraus pudra. Skanaujame!
  3. Reklama
Lengvas braunio ir sūrio pyragas
(1)
Trupininis pyragas su šilauogėmis ir maskarponės įdaru
(6)