Braunio ir sūrio pyragas - lengvas ir paprastai pagaminamas desertas, kuriame susijungia šie 2 fantastiški kepiniai. Pastaruoju metu labai pamėgau braunius. Įdomu išmėginti įvairius jo variantus. Braunio kartu su "cheesecake’u" viename niekada iki šiol neteko ragauti. Man labai patiko, kad jaučiasi tiek braunio, tiek sūrio pyrago skonis viena. Tad šis pyragas vertas viso Jūsų dėmesio. Drąsiai rekomenduoju, nes esu tikra, kad nenuvils!
Keli patarimai:
- Į braunio tešlą aš įdėjau anakardžių. Juos galite pakeisti karijų, graikiniais riešutais.
- Juodą šokoladą reikia rinktis tokį, kuriame kakavos būtų maždaug daug 70 procentų. Jei šokoladą naudosite su mažesniu kiekiu kakavos, jis bus saldesnis, todėl galite dėti mažiau cukraus.
- Braunio ir sūrio pyragas gaunasi vidutiniškai saldus. Kakavos kartumo man visiškai nesijautė.
- Sviestą ir šokoladą reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Juos sudedame į metalinį indą, o jį įdedame į kitą indą su vandeniu. Kaitiname, kol šokoladas ir sviestas ištirpsta.
- Sūrio įdaro reikia neperplakti. Aš jį gamindama nenaudojau elektrinio plakiklio, pilnai užteko mentelės ir šluotelės.
- Galite patiekti vieną arba su ledais ar karšto šokolado padažu.
- Ingredientai gaminant turi būti kambario temperatūros.