Greitas, minkštas pyragas su kakava bei avietėmis.
Jau kelias savaites sergu kepinių manija. Vėl... Noriu kepti, kepti ir dar kepti. Valgyti nelabai, tik paragauti. Neseniai susidariau ilgą kepinių ir desertų sąrašą, vakar apsirūpinau reikalingais ingredientais ir be galo tikiuosi, kad ugnelė nepriges bei savaitės eigoje viską išmėginsiu. Dėl šios mano ligos labiausiai džiaugiasi vyras, kuris yra desertų mėgėjas.
Šiandien buvo jau šimtą ir vieną kartą išmėgintas pyragas. Buvo laikas, kai kepdavau vien tik šį pyragą (tik be aviečių). Nebrangus, greitai pagaminamas ir itin skanus. Bet šį kartą senąjį receptą norėjosi kažkiek "atšviežinti", tad įmaišiau vanilės ir aviečių. Galiu pasakyti, kad gavosi dar geresnis!
Sudėtingumas: Tikrai lengvai paruošiama, pavyks ir virtuvės naujokams.
Mūsų šeimos recepto ir skonio vertinimas: 5/5. Tikrai fantastika, būtinai kartosime. Kepėme jau daugybę kartų.
Ingredientų kiekiai yra nurodyti 20×30 centimetrų formai.
Jurgita
Atsakyti
Liepa ir Mėta, Tajus ir tikrai ne Eva
Atsakyti