Raugti agurkai greitam valgymui su vyšnių lapais, krapų žiedais ir česnaku

2023-08-25 Autorius WorldRecipes.lt

Raugti agurkai greitam valgymui su vyšnių lapais, krapų žiedais ir česnaku
Šiandien agurkus jau šitaip raugiu ketvirtą kartą greitam valgymui. Mūsų šeimai šis receptas nerealiai patiko ir mus tikrai nustebino. Pastebėjau, kad ir mano vaikai renkasi daugiau mieliau paraugtus agurkus, nei šviežius. Išmėginkite ir Jūs, jei tik turite namie agurkų.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • agurkai: ~1,5 kilogramo (arba pagal skonį)
    • vyšnių lapai: 1 saujos
    • krapų žiedai
    • krienų lapai: kelių
    • česnakas: 5 skiltelių
    • vanduo: 1 litro
    • druska: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia agurkus nuplaukite ir nupjaustykite jų galiukus.
  2. 2. Tuomet lapus nuplaukite, o česnakus nulupkite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į indą sluoksniuokite lapus, česnaką ir agurkus.
  5. 4. Užpilkite vandeniu, kuriame ištirpinta druska.
  6. 5. Palikite ir laukite.
  7. 6. Mums šie agurkai skaniausi po 3 dienų! Bet galima valgyti ir po 2 :) Skanaus!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau receptų iš agurkų rasite: Agurkai.

Laima

Aš taip raugiu, tik pilu verdančio vandens ir kitą dieną superr 😊
Atsakyti

Aldons

sakykite o cukraus nededate sveiki
Skanutėliai marinuoti agurkai su actu žiemai
(30)