1. Iš pradžių kalakutienos krūtinėlę susipjaustome, įsidėjusios tarp maistinės plėvelės "pamušame", pabarstome druska ir pipirais. Tuomet aptepame tepamu sūreliu, užbarstome šviežiomis petražolėmis ir uždedame kumpelio juostelę. Belieka susukti bei sutvirtinti dantu krapštuku arba siūlu.
2. Tada keptuvėje apkepame svieste iki gražaus rudumo kartu su ketvirčiais supjaustytais svogunais. Užpilame su karštu vandeniu iki suktinukų pusės, įmaišome 0,5 arbatinio šaukštelio vištienos sultinios bei uždengusios troškiname ant mažos ugnies maždaug 15 minučių.
Reklama
3. Po 15 minučių apverčiame, įmaišome į sultinį kelis šaukštus to pačio tepamo sūrelio ir leidžiame toliau uzdengusios troškintis dar apie 10-15 minučių. Skanaujame!