Receptas: Svogūnų žiedai tešloje

2018-12-11 Autorius Mamukynas

Receptas: Svogūnų žiedai tešloje

Ingredientai

    • svogūnai: 2 (didelių)
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 1 stiklinės
    • provanso žolelių mišinys: 2 šaukštelių
    • krapai
    • druska
    • džiūvėsėliai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūnus nulupame, supjaustome gana storokais griežinėliais bei padaliname į žiedus.
  2. 2. Tuomet į išplaktą kiaušinį įpilame vandens, įdedame miltus, žoleles bei prieskonius, maišome. Tešla turi būti maždaug grietinės tirštumo.
  3. 3. Panardintusios į tešlą žiedus, ištraukiame, apvoliojame džiūvėsėliuose bei dedame į įkaitintą keptuvę. Kepame kol gražiai apskrus.
  4. 4. Išėmusios dedame ant popierinių rankšluoščių, kad nubėgtų aliejus. Patiekiame ir lepinamės!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai
Sūrio lazdelės orkaitėje su kmynais
(2)
Traškūs cukinijos griežinėliai su česnakiniu padažu
(1)