Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais

Ingredientai

    Tešlai:
    • miltai: 2 stiklinės
    • kiaušiniai: 2
    • pienas: 1 stiklinė
    • vanduo: 1 stiklinė
    • druska
    • kepimo milteliai: 1 šaukštelis
    • aliejus: kepti
    Įdarui:
    • riebi žuvis: 500-600 g
    • svogūnai: 100 g
    • kiaušiniai: 1-2
    • sviestas arba ryžių aliejus: 100 g

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pilkite į keptuvę truputį tešlos (sluoksnis turėtų būti kiek storesnis, nei įprastų lietinių). Šiek tiek apkepę, krėskite per vidurį įdaro, užpilkite dar vienu sluoksniu tešlos, po minutėlės apverskite.
  2. 2. Įdaro paruošimas: Žuvį iškepkite. Išimkite kaulus, sumalkite mėsmale.
  3. 3. Svogūną susmulkinkite, apkepkite ir sumaišykite su žuvimi, pridėkite smulkiai supjaustytus virtus kiaušinius ir ryžius.