Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Tešlai:
    • miltai: 2 stiklinės
    • kiaušiniai: 2
    • pienas: 1 stiklinė
    • vanduo: 1 stiklinė
    • druska
    • kepimo milteliai: 1 šaukštelis
    • aliejus: kepti
    Įdarui:
    • riebi žuvis: 500-600 g
    • svogūnai: 100 g
    • kiaušiniai: 1-2
    • sviestas arba ryžių aliejus: 100 g

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pilkite į keptuvę truputį tešlos (sluoksnis turėtų būti kiek storesnis, nei įprastų lietinių). Šiek tiek apkepę, krėskite per vidurį įdaro, užpilkite dar vienu sluoksniu tešlos, po minutėlės apverskite.
  2. 2. Įdaro paruošimas: Žuvį iškepkite. Išimkite kaulus, sumalkite mėsmale.
  3. Reklama
  4. 3. Svogūną susmulkinkite, apkepkite ir sumaišykite su žuvimi, pridėkite smulkiai supjaustytus virtus kiaušinius ir ryžius.
Purūs blynai su obuoliais
(32)
Nesaldus lietinių blynų tortas - su pievagrybiais ir mėsa (šonine)
(2)