1. Iš pradžių vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais, o morką neilgom juostelėm.
2. Tuomet paruoškite apvoliojimą vištienai: proporcingai sumaišykite krakmolą su miltais (jeigu du šaukštai krakmolo,tai du šaukštai miltų) bei šiame mišinyje išvoliokite vištieną.
Reklama
3. Tada ant aliejaus maždaug porą minučių pakepinkite morką, po to įdėkite kepti kartu ir vištieną.
4. Padažas: Į ištirpintą medų įpilkite citrinos sulčių, sojų padažo ir susmulkinto česnako.
5. Gerai sumaišiusios padažą supilkite ant jau beveik iškepusios vištienos bei gerai viską išmaišiusios pakepkite dar maždaug 5-10 minučių. Patiekite ir skanaukite!
6. Pastebėjimas: Garnyrui labai tinka virti ryžiai.