Salotos su aviena

2021-01-29 Autorius Oditėlės blogas

Salotos su aviena
Tai yra tiesiog idealios salotos, kai norisi sunaudoti įvairiausius mėsos likučius, nuo kitų patiekalų. Kai to patiekalo, jau nebenori niekas valgyti, bet gaila išmesti. Tada prikeliam maistą kitam gyvenimui, kitomis spalvomis. Pas mane šį kartą buvo likę avienos ir su ja pagaminau nuostabaus skonio salotas. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia imkite lėkštę, išdėliokite nuvalytas salotas, supjaustytus pomidorus, svogūną ir keptą avieną (arba kitą mėgstamą keptą mėsą).
  2. 2. Tada pabarstykit druska ir juodaisiais pipirais, užpilkite pagal savo skonį ryžių acto ir šlakelį alyvuogių aliejaus.
  3. avienos salotos
    Reklama
  4. 3. Tokios salotos man tikriausiai yra pačios skaniausios, jų pirmą kartą teko paragauti keliaujant Vokietijoje, nuostabaus skonio ir be galo sultingos, ne veltui sultenės. Paskanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Salotos su tunu ir daržovėmis
(3)
Salotos su Cambozola pelėsinio sūrio padažu
(1)