1. Iš pradžių varškės sūrį sumaigome šakutės pagalba, sudedame grietinę. Išmaišome iki vienalytės masės. Pagardiname su druska, beriame pusę šaukšto mėtos lapelių. Suformuojame nedidelius rutuliukus bei dedame į šaldytuvą maždaug 20 minučių.
2. Tuomet nutarkuotą citrinos žievelę sumaišome su likusiais mėtų lapeliais. Gautu mišiniu apvoliojame varškės kamuoliukus.
Reklama
3. Tada į salotinę dedame suplėšytus salotų lapus, supjaustytą juostelėmis lašišą, ant viršaus sūrio rutuliukus. Iš medaus, citrinos sulčių bei aliejaus pagaminame padažą. Juo apšlakstome salotas. Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau salotų su lašiša receptų rasite: Salotos su lašiša.