rūkyti vištienos kumpeliai be kaulo: 2 (puikiai tiks ir ketvirčiai ir krūtinėlė)
mėgiamas majonezas
česnakas: 1 skiltelės
druska
pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia pekino kopūstą pakankamai smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame, slyvas supjaustome į tris dalis, vištieną supjaustome plonai gabalėliais. Žemės riešutus pakepiname sausoje keptuvėje, kol pagels, vis pamaišydamos, nes jie linkę labai degti.
2. Tuomet majonezą sumaišome su visais prieskoniais atskirame dubenėlyje, o į salotas sudedame tik prieš patiekiant, nes jei ilgiau pastovės, slyvos išbrinks bei duos nelabai gražią spalvą Skanaujame!
Reklama
3. Pastebėjimas: Slyvų šiame patiekale nepadauginkite, jos turi būti vos juntamos, riešutų irgi padauginti nereikėtų.