Sausainiai su razinomis ir saulėgrąžomis

2018-10-12 Autorius Baltoje lėkštėje

Sausainiai su razinomis ir saulėgrąžomis

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • minkštas sviestas: 180 gramų
    • baltas cukrus: 120 gramų
    • rudas cukrus: 50 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • avižiniai dribsniai: 100 gramų
    • miltai: 100 gramų
    • druska: žiupsnelio
    • razinos: 100 gramų
    • saulėgrąžos: 100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių minkštą sviestą su cukrumi išsukite iki purumo, įmuškite kiaušinį, dar paplakite. Tada į sviesto masę įberkite miltus su žiupsneliu druskos bei viską išmaišykite iki vienalytės konsistencijos. Po to įdėkite razinas bei saulėgrąžas. Viską gerai išmaišykite.
  2. 2. Tuomet drėgnomis rankomis suformuokite rutuliukus bei išdėliokite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos palikdamos tarpus tarpusavyje. Truputėlį suplokite juos šakute. Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 13-15 minučių. Mėgaukitės:)
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai.
Sausainiai su razinomis ir saulėgrąžomis
Kalėdiniai sausainiai be gliuteno
(1)
Moliūginiai sausainėliai
(1)