1. Iš pradžių pailgą formą, į kurią sluoksniuosime pyragą ištiesiame kepimo popieriumi. Šokoladą susmulkiname bei sudedame į puodą su kondensuotu pienu bei riešutų sviestu. Viską kaitiname, nuolatos maišydamos, kol masė taps vientisa bei šokoladas ištirps. Prieš pabaigą suberiame kavos granules bei išmaišome.
2. Tuomet į formą pilame šokolado masę, kad tolygiai padengtų dugną, paskui dedame sausainius. Šitaip sluoksniuojame kol baigsis šokoladas. Viršutinį sluoksnį galima, jeigu norisi, pabarstyti sausainiais, kakava arba šokoladu.
Reklama
3. Pyragą dedame į šaldytuvą sustingti mažiausiai 4 valandoms. Lepinamės!
4. Rekomendacija: Daugiau sausainių pyragų receptų rasite: Sausainių pyragai.