Silkė su razinomis, svogūnais ir cinamonu

2023-05-15 Autorius WorldRecipes.lt

Silkė su razinomis, svogūnais ir cinamonu

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • silkių filė: 2
    • razinos: 1 nepilnos stiklinės
    • svogūnai: 3-4
    • aliejus
    • cinamonas: trupučio
    • cukrus
    • druska
    • citrinos sultys: šiek tiek

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių su verdančiu vandeniu užpilame razinas bei paliekame brinkti.
  2. 2. Tuomet silkę supjaustome nedideliais norimo dydžio gabaliukais.
  3. Reklama
  4. 3. Tada svogūnus supjaustome pusžiedžiais, kepame su šlakeliu aliejaus, kol šie suminkštėja.
  5. 4. Į juos pilame nuvarvintas razinas, cinamoną, druską, cukrų bei citrinos sultis, sumaišome ir paliekame atvėsti.
  6. 5. Paskui dedame silkę bei sumaišyti.
  7. 6. Leidžiam kuriam laikui pastovėti ir skoniams "susidraugauti". Skanaus!
  8. 7. Pastebėjimas: Jeigu silkutė itin sūri-druskos nededame.
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai.

Dovilė

Vyras sakė, kad tai skaniausia kada ragauta silkė. :) Man irgi patiko, kartočiau, bet nebuvo taip, kad kitų receptų nebemėginsiu ir gaminsiu tik pagal šį. :)
Atsakyti
Silkė su grūdėta varške, grietine ir česnaku
(3)
Silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais pagal Beatą
(4)