Šiltos vištienos salotos

2019-01-16 Autorius Neringos blogas

Šiltos vištienos salotos

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos krūtnėlę supjaustome nedideliais gabaliukais, pamarinuojame su mėgiamais prieskoniais (aš pati vienus gabaliukus marinuoju su druska, pipirais ir kariu, o kitus su arabiųkais prieskoniais – juose yra cinamono, kardamono, imbiero).
  2. 2. Per tą laiką, kol marinuojasi vištiena, pasidarykite skrebučius – prancuzišką batoną supjaustykite kvadratėliais bei pakepinam ant šlakelio alyvuogių aliejaus.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet į lėkštę sudėkite suplėšytas salotas, supjaustytus pomidorus, agurkus ir pusžiedžiais supjaustytą mėlyną svogūną, paskui sudėkite skrebučius, pakepinkite ant alyvuogių aliejaus vištieną, sudėkite ant viršaus į lėkštę, uždėkite mini mozzarella bei viską užpilkite padažu.
  5. 4. Padažas: Į dubenėlį įspauskite česnako (aš dar kartais naudoju česnako granules), įberkite smulkiai kapotų petražolių, druskos, majonezo, šiek tiek citrinos sulčių įspauskite bei įpilkite šlakelį vandens, kad praskiesti majonezą. Padažas turi būti skystos konsistencijos. Juo apšlakstykite salotas, patiekite ir mėgaukitės!
  6. 5. Pastebėjimas: Labai rekomenduoju išmėginti šias salotas, tikrai labai gardu, aš jas galiu valgyti ir valgyti, nors jos ir labai sočios. Kažkiek gali priminti Cezario salotas.
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau vištienos salotų receptų rasite: Vištienos salotos.
Orkaitėje keptas viščiukas su daržovėmis ir jogurtiniu padažu
(5)
Udon makaronai su shimeji grybais ir vištiena
(1)