Skaniausias faršo užkandis "Minutėlė", skonis nerealus!

2019-08-16 Autorius WorldRecipes.lt

Skaniausias faršo užkandis "Minutėlė", skonis nerealus!

Ingredientai

    • faršas: 500 gramų (naudojau kiaulienos)
    • svogūnai: 1
    • džiovintas česnakas: trečdalio arbatinio šaukštelio
    • bazilikas: trečdalio arbatinio šaukštelio
    • mėsos prieskoniai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • sūris: 150 gramų
    • kiaušiniai: 1
    Tešlai:
    • pienas: 250 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • druska
    • miltai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių susmulkinkite vieną svogūną, suberkite jį į faršą. Suberkite prieskonius ir įmuškite kiaušinį.
  2. 2. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet gerai išmuškite faršą, kad iš jo išeitų oras ir jis taptų kietesnis (galite tai daryti maišelyje, kad faršas nesitaškytų po visą virtuvę).
  5. 4. Ant stalo dėkite maistinę plėvelę 2-3 sluoksniais. Perddėkite paruoštą faršą. Iš faršo padarykite stačiakampį, maždaug 30×40 centimetrų dydžio.
  6. 5. Tada 150 gramų sūrio sutarkuokite, pabarstykite faršą, kad sūris nepatektų ant kraštų.
  7. 6. Sūrį prispauskite. Maistinės plėvelės pagalba susukite tarsi vyniotinį ir dėkite į šaldymo kamerą maždaug 3-4 val.
  8. 7. Tešla: Į dubenį pilkite 250 mililitrų pieno, įmuškite du kiaušinius ir pasūdykite. Išmaišykite. Berkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės, tešla turi gautis tarsi tiršta gtietinė.
  9. 8. Praėjus 4 valandoms išimkite vyniotinį. Supjaustykite vieno centimetro storio gabaliukais.
  10. 9. Vyniotinio gabaliukus mirkykite tešloje ir apkepkite keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies (geriau mažesnės, nei stipresnės, kad faršas spėtų iškepti). Skanaukite!
Skaniausias faršo užkandis "Minutėlė", skonis nerealus!

Renata

Nesąmonė. Nepamatuojamas sušaldymo lygis. Arba atpjauti negali, arba ištįžta. Ant lėtos ugnies kepant prisigeria riebalų. Laiko sąnaudos didelės. Ne minutėlė, o valandėlė
Atsakyti

Kas kaip nori ir taip daro

Nemoki kepti tai tau nesamonė

Zoe

Nesamone po 4val saldymo kameroje jo nesupjaustysi
Atsakyti

Laba

Gal butu geriau: faršą suspaust tarp dviejų nedidelių vaflių gabaliukų (mačiau norfoje), tada mirkyt i plakinį ir kepti, nereiktų kočioti ir šaldyti, atgnybei gabaliuką, suspaudei, pamerkei ir kepi... sekundėlė!
Atsakyti
Čičinsko kepsniai
(35)
Daržovėmis įdaryti faršo lizdeliai su sūriu, kepti orkaitėje
(19)