Šis užkandis su tunu labai paprastai ir greitai padaromas. Jis taip pat gaunasi labai gražus, todėl nuostabiai tinka netikėtai užsukusiems svečiams pavaišinti!
1. Iš pradžių pomidorus supjaustome griežinėliais.
2. Tuomet sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad jis sugertų sultis, palaikome maždaug 10-15 minučių.
Reklama
3. Smulkiai sutarkuojame morką.
4. Tada į dubenį sudedame nuvarvintą ir išskirstytą šakute tuną, smulkiai sutarkuotą morką, nuluptą ir sutarkuotą obuolį, susmulkintą svogūną ir susmulkintus krapus.
5. Po to įberiame druskos bei pipirų, įdedame grietinės ir viską gerai išmaišome.
6. Paskui ant pomidorų griežinėlių viršaus uždedame tuno užtepėlę. Patiekiame ir skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Lina
Atsakyti
Zita.
Atsakyti
Zita
Ausra
Atsakyti
Virginija
Atsakyti
Teresė
Atsakyti