Mūsų šeimai šitaip keptas kamambero sūris, tapo labai pamėgtu užkandžiu, kai tik norime palepinti save. Idealiai tinka ir vakarojimams su draugėmis, prie mėgstamo vyno taurės.
Ingredientai
camambert (kamambero) sūris: 1
vynuogės: 1 saujelės
česnakas: 1 skiltelės
prancūziškos bagetės: 1 (patiekimui)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia camambert (kamambero) sūrio paviršių įpjaukite padarydami tarsi groteles.
2. Tada česnako skiltelę nulupkite bei padalinkite į keturias dalis. Susmaigstykite į sūrį.
Reklama
3. Tuomet sūrį dėkite ant kepimo popieriaus. Ant viršaus suberkite vynuoges.
4. Po to susukite į kepimo popierių ir kepkite iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių.
5. Tepkite ant prancūziškos bagetės ir lepinkitės!
6. Rekomendacija: Daugiau sūrių receptų rasite: Sūrių receptai.