Užkandžių pyragas iš sluoksniuotos tešlos su pomidorais, baklažanais ir ožkos sūriu

2022-02-21 Autorius Jelenos maisto blogas

Užkandžių pyragas iš sluoksniuotos tešlos su pomidorais, baklažanais ir ožkos sūriu
Tikriausiai daugelis iš mūsų kartas nuo karto labai mėgstate pasilepinti įvairiais saldžiais pyragais. Bet kartais taip skanu pasigaminti ir nesaldžių pyragų, kuriuos supjausčius gaunasi nuostabus užkandis. Šį kartą parodysiu kaip nesudėtingai paruošti tokį pyragą iš sluoksniuotos tešlos, su pomidorais, baklažanais ir ožkos sūriu. 

Užsukę svečiai jo ragavo, vis gyrė ir ėmė nesustodami po dar vieną gabaliuką, kol greitai jo neliko. Kaip supratau jiems labai patiko, tad manau, kad receptas vertas pasidalinimo su Jumis visais. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia bemielę tešlą atšildykite.
  2. 2. Tada dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Galite kepti kaip vientisą pyragą iš 2 lakštų arba galite daryti tiesiog porcijomis kaip šį kartą dariau aš.
  3. Reklama
  4. 3. Tada ant tešlos dėkite ožkos sūrio, ploną griežinėlį baklažano, tuomet smulkiai sukapotą česnaką, šiek tiek druskos, po to griežinėlį pomidoro, pabarstykite druska bei pipirais, taip pat užbarstykite tarkuotu sūriu.
  5. 4. Dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 20-25 minutes, kol iškepa tešla.
  6. 5. Patiekite ir skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau vegetariškų receptų rasite: Vegetariški patiekalai.
Užkandžių pyragas iš sluoksniuotos tešlos su pomidorais, baklažanais ir ožkos sūriu
Daržovių ragu su avinžirniais
(1)