šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos: 500 gramų (tinka ir mielinė, ir bemielė)
persikų džemo: 200 gramų
konservuotų persikų puselių: 1 indelis (ir šiek tiek skysčio nuo persikų)
varškės: 200 gramų
miltelinio cukraus: 3-4 valgomųjų šaukštų
maskarponės sūrio: 190 gramų
barstamosios karamelės: 1 žiupsnelio
apelsinų žievelių: 1 apelsino (arba citrinos sulčių)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 10 minučių kepame sluoksniuotos tešlos lakštus, kol šie švelniai apskrus.
2. Tuo tarpu išsukame varškę su maskarponės sūriu, milteliniu cukrumi, pagardiname citrinų sultimis. Jei kremas per tirštas, galime šiek tiek įpilti konservuotų persikų sirupo.