Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške

2017-10-28 Autorius WorldRecipes.lt

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške
Labai skaniai pavykstantys sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške. Toks desertas pastaruoju metu yra mano šeimos pats mylimiausias ir nuolat pradingsta nuo stalo labai greitai. Šiandien rekomenduoju jį pasigaminti ir Jums. Esu tikra, kad nenusivilsite! 

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 24 pyragėliai.

Ingredientai

    • bemielė šaldyta sluoksniuota tešla: 2 pakelių po 6 lapelius (naudota "Mantingos")
    • 9% varškė: 500 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • vanilinis pudingas: 1 pakelio
    • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų (arba pagal skonį)
    • konservuotos, šaldytos arba šviežios uogos (arba vaisiai)
    • kiaušiniai: 1 (aptepimui)
    • cukraus pudra

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia tešlos lapelius atšildykite kambario temperatūroje. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Tuomet varškę ištrinkite su kiaušiniais, cukrumi bei suberkite pudingo miltelius, gerai išmaišykite. Kiekvieną lapelį pjaukite pusiau, gausite kvadratėlio formą.
  3. 3. Tada ant viršaus dėkite po kupiną šaukštelį varškės masės, ant viršaus uždėkite uogų, vaisių gabaliukų. Aš pati naudojau konservuotų persikų bei kriaušių gabaliukus, šaldytas mūsų sodo šilauoges.
  4. 4. Po to visus keturis kvadratėlio kampučius suimkite bei labai gerai suspauskite. Paruoštus pyragėlius aptepkite kiaušinio plakiniu bei kepkite maždaug pusvalandį. Iškepusius pabarstykite su cukraus pudra. Skanaukite!
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške

Amalija

Dangiškas skonis!!! Tiesiog tirpstantys burnoje!!! Pasigailėjau, kad nepagaminau daugiau. Tikrai gaminsiu dar ne vieną kartą.
Atsakyti
Struffoli - Itališkas desertas
(1)