Sluoksniuotos tešlos sausainiai su "Nutella" ir lazdyno riešutais

2017-10-17 Autorius Baking Secrets

Sluoksniuotos tešlos sausainiai su "Nutella" ir lazdyno riešutais

Ingredientai

    • sluoksniuota bemielė tešla: 375 gramų
    • "Nutella" kremas: 6 šaukštų
    • kapoti lazdynų riešutai: 50 gramų
    Pabarstymui:
    • smulkus cukrus: truputėlis

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje tešlą šiek tiek pakočiojame. Ištepame tešlą su "Nutella" kremu. Apibarstome lazdyno riešutais.
  2. 2. Tuomet susukame tešlą iš abiejų pusių (pradedame nuo ilgiausios kraštinės) į du ritinėlius. Tešlą suklijuojame vandeniu. Supjaustome sausainius plonais griežinėliais. Sudedame ant kepimo popieriumi išklotų skardų.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sausainius paploniname mentele arba pirštais. Apibarstome su cukrumi. Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 220 laipsnių temperaūtros maždaug 20 minučių.
  5. 4. Patarimai: Sausainius bus lengviau suploninti pirštais nei mentele. Lazdyno riešutus galite ir paskrudinti.
Sausainiai "Koržykai"
(1)
Apelsininiai sausainiai su aguonomis
(2)
Moliūginiai sausainėliai
(1)