konservuoti ananasai: 14 griežinėlių (tiek radau vienoje didelėje skardinėje)
cukraus pudra (apibarstymui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių ananaso griežinėlius nusausiname, sudėjusios tarp popierinių rankšluosčių.
2. Tuomet tešlą plonai iškočiojame, supjaustome 1,5x30 centimetrų juostelėmis. Iš vieno tešlos lakšto turėtų pavykti 21 juostelė (po 1,5 kiekvienam griežinėliui). Ananaso griežinėlius apvyniojame tešlos juostele.
Reklama
3. Po to apvyniotus tešla ananaso griežinėlius sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Iškepusias "ramunes" apibarstome su cukraus pudra. Mėgaujamės!
4. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.