Smidrai su vyšniniais pomidoriukais ir burrata sūriu

2024-06-02 Autorius Kviečiu į virtuvę

Smidrai su vyšniniais pomidoriukais ir burrata sūriu
Man tai buvo tiesiog tobuli šio sekmadienio pusryčiai, kitaip net ir pavadinti negalėčiau. Ir nėra čia ką daug pripasakoti. Mėgstu tiek smidrus, tiek vyšninius pomidorus, tiek burrata sūrį. Tad eksperimentuodama viską sujungiau į vieną patiekalą ir galiu pasakyti, kad šitaip gaminsiu daug dažniau. Stenkitės valgyti smidrus, nes jų sezonas labai greitai pradės eiti į pabaigą, todėl tiesiog privalu jais dar pasimėgauti, kol įmanoma!

Ingredientai

    • vyšniniai pomidorai: 100 gramų
    • smidrai: 4-6
    • česnakas: 2 skiltelių
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • druska: žiupsnio
    • burrata sūriai: 1
    • laiškinis česnakas: 1 pundelio
    • balzamiko kremas
    • duona: kelių riekelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia smidrus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  2. 2. Tada keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  3. Reklama
  4. 3. Sudėkite vyšninius pomidorus, smidrus, susmulkintas česnako skilteles, pabarstykite druska ir pakaitinkite maždaug 5 minutes.
  5. 4. Tuomet į lėkštes dėkite kepintas daržoves, burrata sūrį, pabarstykite susmulkintais laiškiniais česnakais ir apšlakstykite balzamiko kremu.
  6. 5. Galiausiai patiekite su skrudinta duona. Skanaukite!
Smidrai su vyšniniais pomidoriukais ir burrata sūriu
Kiniškos salotos su krevetėmis ir ryžių makaronais
(1)
Šiltos daržovių salotos su avinžirniais ir anakardžių padažu
(1)
Graikiškos salotos su feta ir alyvuogių bandele
(1)
Salotos su parūkyta antienos file
(1)