1. Iš pradžių šokoladą su sviestu ištirpinkite vandens garų vonelėje. Kiaušinį išplakite su cukrumi, supilkite pravėsusį šokoladą, persijotus miltus bei gerai išmaišykite. Tada įdėkite į kepimo formą, aš naudojau silikoninę, tai tik šiek tiek patepiau aliejumi. Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.
2. Tuo tarpu pasiruoškite sūrio kremą. Varškę išplakite su cukrumi, grietinėle, kiaušiniu bei vaniliniu cukrumi.
Reklama
3. Po to paruoštą varškės masę supilkite ant šokoladinio pagrindo bei kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje dar maždaug 25 minutes. Iškeptą pyragą palikite atvėsti orkaitėje, o kai jau visiškai atvės dėkite į šaldytuvą 3 valandoms. Lepinkitės!
4. Pastebėjimas: Aš kitą kartą naudočiau pirktinius kiaušinius, nes nuo kaimiškų sūrio sluoksnis patapo geltonas.
5. Rekomendacija: Daugiau pyragaičių receptų rasite: Pyragaičiai.