1. Tešla: Pirmiausia puode ant nedidelės ugnies išlydykite sviestą su šokoladu. Atvėsinkite. Kiaušinius, cukrų bei druską plaktuvu plakame, kol ištirpsta cukrus (maždaug 7 minutes, masė turi padvigubėti).
2. Tada supilkite šokoladą, išplakite. Berkite miltus su kepimo milteliais bei nedideliu greičiu plaktuvu gerai išplakykite. Tuomet įmaišykite avietes. Į keksiuko formelę dėkite tešlos (pripildykite du trečdalius formelės). Turėtų gautis maždaug 20 keksiukų. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20 minučių.
Reklama
3. Papuošimas: Išlydykite šokoladą su grietinėle bei atvėsinkite. Užtepkite ant keksiukų, uždėkite po kelias avietes bei statykite į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų. Prieš valgydamos galite, jei norisi, pabarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus!
Beatrice
Nu receptas tai kazkas nerealaus!!! Tik as nedejau i tesla avieciu. Pabarsciau ant sokolado virsaus, puikiai uzteko
Atsakyti
Beatrice
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda