Sotus jautienos troškinys vyriškai su paprikomis, morkomis ir pievagrybiais

2023-12-09 Autorius WorldRecipes.lt

Sotus jautienos troškinys vyriškai su paprikomis, morkomis ir pievagrybiais
Išmėginau savo draugės rekomenduotą jautienos troškinį su paprikomis, morkomis ir pievagrybiais. Ir tikrai šis sotus vyriškas troškinys mūsų šeimai labai patiko. Paruošti nėra labai sunku, tik reikia išlaukti, kol viskas išsitroškina. Tikrai pamėginkite tokį paruošimo variantą, esu visiškai tikra, kad norėsite taip gaminti ne vieną kartą. Tad pradedam. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • jautienos: 500 gramų
    • raudonųjų paprikų: 1
    • žaliųjų paprikų: 1
    • porų: 1
    • morkų: 3
    • svogūnų: 1
    • pievagrybių: 8 didelių
    • druskos: 1 arbatinio šaukštelio
    • juodųjų pipirų: 1 arbatinio šaukštelio
    • maltos saldžiosios paprikos: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • rūkytos paprikos miltelių: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • česnako: 4-5 skiltelių
    • Vorčesterio padažo: 3 valgomųjų šaukštų
    • pomidorų padažo: 2 valgomųjų šaukštų
    • grietinės: 2 valgomųjų šaukštų
    • miltų: 1 valgomojo šaukšto
    • sviesto: 40 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia jautieną supjaustykite plonais pailgais šiaudeliais ir apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje.
  2. 2. Tuomet suberkite morkas, supjaustytas plonais griežinėliais. Kol troškinasi, uždenkite dangčiu ir pjaustykite kitas daržoves.
  3. Reklama
  4. 3. Sudėkite viską į keptuvę, pagardinkite prieskoniais, padažais, grietinę, miltus, sviestą ir gerai išmaišykite. Troškinkite viską uždengę ant silpnos kaitros maždaug 40 minučių.
  5. 4. Patiekite su virtais ryžiais, bulvėmis arba bulvių koše - kaip labiau mėgstate. Skanaukite!
Pats skaniausias antienos troškinys orkaitėje
(4)
Triušienos troškinys raudonajame vyne
(4)
Troškinta triušiena citrininiame grietinėlės padaže
(2)