Neseniai rodžiau salotas su apelsinais, alyvuogėmis ir mėlynojo pelėsio sūriu, o šiandien noriu parodyti kitokį variantą su šparaginėmis pupelėmis, raudonaisiais svogūnais ir riešutais. Tikrai be galo skanu. Jei mėgstate pelėsinį sūrį, tai šios salotos Jums taps tikrų tikriausiu atradimu!
Salotų lapai šiose salotose nėra būtini, gali būti nuostabios salotos vien iš šparaginių pupelių, bet aš pati įdėjau, nes turėjau šaldytuve ir juos labai mėgstu.
1. Iš pradžių aliejų suplakite su balzamiko actu, įdėkite druskos, įmaišykite itin smulkiai supjaustytus svogūnus.
2. Sumaišykite užpilą su salotų lapais bei virtomis šparaginėmis pupelėmis.
Reklama
3. Tuomet pridėkite kubeliais supjaustyto sūrio, riešutų ir šviežiai maltų pipirų bei patiekite. Mėgaukitės:)
Aistė
Po vieno pasisėdėjimo liko mėlynojo pelėsinio sūrio ir pradėjau galvot ką pagaminti, nes vieno pačio nesinorėjo, tai atradau šį receptą ir išmėginau. Tikrai labai gerai gavosi. Ačiū už pasidalintą receptą. :)
Atsakyti
Aistė
Atsakyti