Nicos salotos su rūkyta skumbre

2023-07-25 Autorius WorldRecipes.lt

Nicos salotos su rūkyta skumbre
Tikriausiai esate gaminę Nicos salotas su tunu (jei nesate, tai labai rekomenduoju tai padaryti), tačiau šį kartą aš labai noriu parodyti kitokį jų variantą su rūkyta skumbre. Tokį variantą visai neseniai išmėginau pas savo draugę ir man labai patiko. Džiaugiuosi, kad dabar savo mėgstamas salotas galiu gaminti dviem būdais, kad vienas iš jų niekada neatsibostų. Dabar ir Jūsų eilė išmėginti šį labai skanų patiekalą, tad pradedam gaminti jau dabar!

Ingredientai

    • grūdėtųjų garstyčių: 1 valgomojo šaukšto
    • grietinės: 3 valgomųjų šaukštų
    • mažų bulvių: 8
    • kiaušinių: 2
    • konservuotų šparaginių pupelių: 1 saujos
    • svogūnų laiškų: 3
    • karšto rūkymo skumbrės filė: pagal skonį 
    • alyvuogių aliejaus: šlakelio
    • druskos
    • maltų juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia bulves ir kiaušinius išvirkite.
  2. 2. Garstyčias, grietinę, druską ir pipirus sumaišykite dubenyje.
  3. 3. Į dubenį su pagamintu padažu sudėkite perpus pjaustytas virtas bulves su lupenomis ir viską gerai išmaišykite.
  4. 4. Kai bulvės su padažu jau sumaišytos, galite dėti jas į serviravimui paruoštą lėkštę.
  5. 5. Ant viršaus uždėkite perpus perpjautus kiaušinius, šparagines pupeles, stambiais gabalais plėšytą skumbrės filė ir įstrižai - smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus.
  6. 6. Užberkite maltų pipirų, druskos ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
  7. 7. Patiekite ir skanaukite!
  8. 8. Rekomendacija: Daugiau Nicos salotų receptų rasite: Nicos salotos.
Avinžirnių salotos su marinuotais agurkėliais
(1)
Makaronų salotos su daržovėmis ir feta
(1)