Kartais kai išmokstu kažką naujo, visada stengiuosi perduoti Jums. Šį kartą nuo tokio paprasto dalyko, kad paprasčiau būtų galima paruošti spragėsius. Tikriausiai paklausite, kas čia per stebuklas - spraginti kukurūzai? Bet ar tikrai, kaip tinkamai juos reikia spraginti? Ką daryti, kad jie visi išsprogtų, bet tuo pačiu nepridegtų? Aš puikiai žinau ir šitoji išmokta pamoka pakeitė mano gyvenimą. Žinoma, tai juodelis, bet iš tiesų spraginti kukurūzus tapo labai malonu bei lengva. Naudojant šį mano patiektą būdą neišsprogusių nelieka, o ir puodo šveisti nereikia.
Taip pat keletas mano pamėgtų prieskonių derinių, kuriuos galima panaudoti:
- Klasikiniai - Lydytas sviestas ir druska
- Mano pamėgti - Druska, česnako milteliai, malta rūkyta paprika
- Saldūs - Cukrus, cinamonas, šiek tiek druskos
- Imbieriniai sausainiai - Cukrus, cinamonas, maltas imbieras, keli tarkiai muskato
- Čili su laimu - Druska, malta aitrioji paprika, tarkuota laimo žievelė, šlakelis laimo sulčių
- Ranch - Tarkuotas parmezanas, druska, krapai, svogūno milteliai, česnako milteliai, druska, pipirai
- Indija - Ciberžolė, druska, aitrioji paprika, maltas kuminas, malta kalendra
- Italija - Tarkuotas parmezanas, druska, česnako milteliai, džiovintas bazilikas ir raudonėlis
- Tex mex - Malta aitrioji paprika, maltas kuminas, druska, laimo žievelė
- Rozmarinas - Sviestas, druska, pipirai, šviežias smulkintas rozmarinas, česnako milteliai
Tikslūs prieskonių kiekiai priklausys nuo Jūsų skonio. Pradedame nuo mažiau ir jeigu trūksta, pridedame dar.