1. Patarimas prieš gaminant: Kad patiekalas būtų skanesnis, labai rekomenduoju vištienos faršą susimalti patiems, o ne naudoti pirktinį - su juo rezultatas nebūna toks geras.
2. Iš pradžių sūrį sutarkuojame burokinės tarkos pagalba, sumaišome su išspaustu česnaku bei krapais.
Reklama
3. Tuomet vištienos faršą sumaišome su piene pamirkytu bei išspaustu batonu, kiaušiniu pomidorų padažu, druska ir mėgstamais prieskoniais.
4. Tada dalį faršo sudedame ant polietileninio maišelio, pirštais prispaudžiame prie maišelio iki 2-3 centimetrų storio paplotėlio. Ant šio paplotėlio paskirstome sūrio masę.
5. Po to kaire ranka keliame maišiuko dalį į viršų, po truputį atsskiriame faršą nuo maišiuko, kita ranka sukdamos suktinuką.
6. Apvoliojame suktinuką miltuose bei kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Gerai apkepame iš abiejų pusių. Skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau vištienos suktinukų receptų rasite: Vištienos suktinukai.
inga
na idomiai cia- naudota vistiena. kur ji buvo jau naudota?
Atsakyti
WorldRecipes™
Inga, ji buvo naudota šiame patiekala ir dar kartą sunaudota skrandyje.;) Ironija visada gerai
Atsakyti
Skirmantė
Didžiausia nesąmonė šių suktinukų gamyba :)
Atsakyti
inga
Atsakyti
WorldRecipes™
Atsakyti
Skirmantė
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda