1. Pirmiausia avokadą perpjauname į dvi dalis, išimame minkštimą bei sugrūdame su česnakais. Pagal skonį pasūdydome, įlašiname kelis citrinų sulčių lašus.
2. Tuomet keptuvėje įkaitiname aliejų bei pakepiname smulkiai sukapotus svogūnus. Kai jie pasidarys skaidrūs, sudedame šiaudeliais supjaustytas paprikas bei maždaug 3 minutes pakepiname. Pagal skonį pasūdome bei paliekame ataušti.
Reklama
3. Tada tortilijas galime pašildyti mikrobangų krosnelėje arba šiltoje orkaitėje, kad būtų lankstesnės. Kiekvieną blyną aptepame avokadų tyre, uždedame smulkiai supjaustytos mėsos, ataušusio daržovių troškinio. Viską apibarstome petražolėmis, apšlakstome citrinų sultimis bei susukame standžiais voleliais.
4. Galiausiai kiekvieną volelį suvyniojame į maistui skirtą plėvelę ir, kol prireiks, laikome šaldytuve. Tikras skanumėlis!