1. Pirmiausia ištepkite riebalais 10 centimetrų skersmens kepimo formą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet sausainius sutrupinkite, supilkite lydytą sviestą, gerai išmaišykite bei kepimo formoje suformuokite pyrago pagrindą. Dėkite į šaldytuvą.
3. Tada elektriniu plaktuvu išplakite kreminį sūrį su milteliniu cukrumi. Įmuškite kiaušinį bei vėl viską gerai išplakite. Padalinkite sūrio masę į dvi dalis. Į vieną dalį pilkite išlydytą pienišką šokoladą bei išplakite. Į kitą masės dalį sudėkite riešutų sviestą bei išplakite.
4. Po to iš šaldytuvo išimkite kepimo formą, supilkite masę su riešutų sviestu, ant viršaus užpilkite masę su pieniškuoju šokoladu. Kepkite pusvalandį. Palaukite kol ištrauktas iš orkaitės pyragas atvės, ir paskui išimkite jį iš formos. Ant viršaus užpilkite lydyto juodojo šokolado. Skanaukite!