1. Pirmiausia dideliame dubenyje suplakime kiaušinį, pieną, cukrų, druską, tarkuotas apelsinų žieveles bei vanilę. Tuomet įsijokime miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišykime tešlą, tačiau per daug nepermaišykime.
2. Po to obuolius nulupkime, supjaustykime 1 centimetro storio griežinėliais bei išimkime sėklalizdžius. Griežinėlius mirkykime į tešlą ir dėkime į gerai įkaitintą aliejų. Galiausiai kepkime, kol gražiai pagels - maždaug 3 minutes.
3. Iškepusius obuolius padėkime ant popierinės servetėlės, kad ši sugertų nereikalingus riebalus, apibarstykime cukraus pudra ir tiekime valgytojams.
4. Rekomendacija: Daugiau spurgų receptų rasite: Spurgų receptai.