Deesertas Fondant Au chocolat (šokoladinis fondantas), tai toks desertas, kurį aš pirmiausiai rekomenduoju prie tamsaus alaus (labiausiai tinka tamsūs, sodri, kiek saldoki), o tik po prie mėgstamos kavos, arbatos arba ledų.
Jeigu skaitote mūsų puslapį, tai jau pastebėjote, kad aš mėgstu įvairiausius desertus. O labiausiai man patinka, kad būtų kažkas ypatingo ir paprastai pagaminamo. Šįkart ypatingas desertas, kuris itin lengvai ir greitai pagaminamas. Kaip jau minėjau, jis labiausiai tinka prie tamsaus alaus. Šokolado saldumas itin dera prie karamelinio saldyklo, o šokoladinis saldumas - prie alaus apynių kartumo. Būtinai rekomenduoju išmėginti - tikrai nustebsite. Tad, šiandien galiu konstatuoti, tamsus alus ne tik tinka prie tamsios mėsos patiekalų, bet ir prie šokoladinių arba karamelinių desertų. Ačiū mano draugei, kuri parodė šį receptą. Dabar atėjo ir Jūsų eilė išmėginti. Tad nieko nelaukite ir pradėkite!