1. Iš pradžių vištieną supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais, pagardinkite druska bei pipirais.
2. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus bei apkepinkite vištieną.
Reklama
3. Kai jau vištiena apskrunda, išimkite iš keptuvės bei padėkite į šoną.
4. Tuomet padažui sumaišykite visus ingredientus: sojos padažą, medų, ryžių actą, maltą imbierą, išspaustus česnakus, ananaso sultis ir šaltame vandenyje ištirpintą krakmolą.
5. Viską gerai išmaišykite bei supilkite į keptuvę.
6. Pavirkite padažą kelias minutes bei sudėkite supjaustytus ananasus, apkepintą vištieną bei uždengusios dangčiu troškinkite maždaug 10 minučių ant nedidelės ugnies.
7. Užberkite sezamo sėklų.
8. Po to ananasą perpjaukite perpus, išgramdykite vidų bei sudėkite ryžius ir vištieną. Patiekite ir skanaukite!