Šie kepti anakardžių riešutai yra pagardinti Fajita prieskonių mišiniu, kuris suteikia fantastišką svogūnų, juodųjų pipirų, česnakų bei uoginių paprikų skonį. Mėgaujamės riešutais vienais arba kaip garnyru prie salotų.
Ingredientai
"Santa Maria Fajita Spice Mix Original": 1 valgomojo šaukšto
aliejus: 1 valgomojo šaukšto
anakardžių riešutai: 100 gramų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia keptuvėje įkaitiname aliejų.
2. Tuomet sudedame riešutus ir žemoje temperatūroje pakepame juos, kol gražiai paruduos.
Reklama
3. Tada įberiame Santa Maria Fajita prieskonių mišinį ir pakepame dar kelias sekundes.
4. Prieš patiekdami leidžiame riešutams atvėsti ant lėkštės. Lepinamės!