Tinginio triufeliai pagal Beatą

2020-06-08 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Tinginio triufeliai pagal Beatą

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Dalį krekerių maisto smulkintuvo arba kočėlo pagalba susmulkinkite iki trupinių.
  2. 2. Apie du šaukštus atidėkite į šalį, triufeliams apvolioti.
  3. 3. Kitą dalį krekerių sulaužykite iki nedidelių gabaliukų.
  4. 4. Riešutus taip pat pasmulkinkite iki nedidelių gabalėlių.
  5. 5. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą.
  6. 6. Sudėkite kondensuotą pieną ir pakaitinkite, kol masė pradės tirštėti.
  7. 7. Suberkite kakavą ir kavą. Gerai išmaišykite.
  8. 8. Gautą masę pilkite į dubenį ant krekerių, riešutų trupinių ir spanguolių. Gerai išmaišykite.
  9. 9. Formuokite nedidelius rutuliukus.
  10. 10. Apvoliokite krekerių trupiniuose.
  11. 11. Dėkite į šaldytuvą sutvirtėti. Skanaus.
  12. 12. Rekomendacija: Daugiau triufelių receptų rasite: Triufeliai.
Tinginio triufeliai pagal Beatą
Plikyti riestainiai pagal Iną
(2)