1. Tešla: Pradžioje minkštą sviestą išsukite su kiaušiniu bei cukrumi. Sviestas sukris mažais gabaliukais – taip ir turi būti. Supilkite pieną bei išmaišykite. Berkite miltus su kepimo milteliais bei užminkykite minkštą tešlą. Suformuokite rutulį bei palaikykite jį šaldytuve 60 minučių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, tešlą padalinkite į mažus gabalėlius bei dėkite juos ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20 minučių, kol gražiai paruduoja.
2. Kremas: Sviestą ištirpinkite ant viryklės, sudėkite saldintą sutirštintą pieną „Rududu“ bei nuolat maišydamos kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol pienas išsilydo. Tuomet dar šiltą masę plakite plakikliu, kol ji tampa vientisa. Užpilkite kremą ant tešlos gabaliukų, viską išmaišykite bei spausdami, kad neliktų didelių tarpų, formuokite kūgio formos tortą. Laikykite šaldytuve, kol sustingsta. Pabarstykite aguonomis. Skanaukite!
3. Patarimas: Tešlos gabaliukus reikėtų daryti kuo mažesnius – bus lengviau sulipdyti visą tortą.