1. Iš pradžių mėsytę supjaustykite plonomis siauromis juostelėmis. Kiekvieną jų iš visų pusių apvoliokite krakmole.
2. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų bei apkepkite jautienos gabalėlius. Kepkite dalimis, kad gabalėliai nesiliestų vienas prie kito, aliejų įkaitinkite labai gerai bei kepkite ant didelės liepsnos, kol mėsa bus tamsiai ruda. Išimkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų nereikalingas aliejaus perteklius.
Reklama
3. Po to padažui keptuvėje įkaitinkite du šaukštus aliejaus, sudėkite žiedynais išskirstytą brokolį, pabarstykite aitriosios paprikos dribsniais bei pakepinkite maišydamos maždaug kelias minutes. Imbierą bei česnaką sutarkuokite bei sudėkite į keptuvę. Pakepkite maždaug 60 sekundžių pamaišydamos.
4. Išspauskite citrinų sultis, sumaišykite jas su sojų padažu bei cukrumi, supilkite į keptuvę, pakaitinkite. Tada į padažą sudėkite jautieną bei svogūnų laiškus, išmaišykite, maždaug 60 sekundžių pakaitinkite ir tiekite. Skanaukite!