1. Pradžioje nedideliais gabalėliais supjaustykite vištieną bei sudėkite į plastikinį maišelį.
2. Į tą patį maišelį suberkite paukštienos prieskonius, miltus bei krakmolą. Gerai viską sukratykite, kad viskas tolygiai pasiskirstytų bei vištiena gerai apliptų miltų bei krakmolo mišiniu.
Reklama
3. Tada įkaitintoje keptuvėje iš visų pusių gerai apkepkite savo pasiruoštą vištieną.
4. Išimkite iš keptuvės bei sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų nereikalingą aliejaus perteklių.
5. Tuomet toje pačioje keptuvėje nedideliame aliejaus kiekyje trumpai pašildykite sezamo sėklas, įpilkime sojos padažo, citrinos sulčių bei medaus. Kaitinkite padažą tol, kol šis pradės kristalizuotis.
6. Po to suberkite vištieną bei gerai išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis išsivoliotų medaus bei sojos padaže.
7. Prie šios vištienos, labiausiai tinka basmati ryžiai. Juos aš verdu Jamie Oliver vadinamu, absorbcijos, būdu :) Kai ryžiai sugeria visą vandenį ir išlieka birūs.
Bla
Jei naudoji tikrai medų, tai gaunasi per saldu 2 šaukštai medaus.
Atsakyti
Bla
Atsakyti