Traškios orkaitėje keptos cukinijų lazdelės – tai puikus užkandis, kuris suderina sveikumą ir nepaprastą skonį. Plonai supjaustytos cukinijų lazdelės apvoliojamos sūriu ir čiobreliais pagardintuose džiūvėsėliuose ir kepamos orkaitėje, kol įgauna auksinę, traškią plutelę. Viduje jos išlieka švelnios ir sultingos, o traškus išorės sluoksnis sukuria tobulą tekstūrų kontrastą.
Patiekiamos su mėgstamu padažu šios cukinijų lazdelės tampa nepamainomu užkandžiu vakarėlyje ar lengvu garnyru prie pagrindinio patiekalo. Tai skanus ir sveikas pasirinkimas, kuriam neįmanoma atsispirti.
Redakcijos komentaras - šalia šių lazdelių tinka daugelis jūsų mėgstamų padažų - švelnus jogurtinis, pikantiškas česnakinis ar pomidorų padažas.
Lazdelės skaniausios ką tik iškeptos, kol neprarado savo traškumo.