Traškios daržovės su mėsa

2018-03-14 Autorius WorldRecipes.lt

Traškios daržovės su mėsa

Ingredientai

    • kiauliena: 300 gramų (arba kita mėsa)
    • cukinijos: 1
    • morkos: 2 (vid. dydžio)
    • raudonosios paprikos: 1
    • svogūnai: 1 (vid. dydžio)
    • česnakas: 1 skiltelės
    • kuminas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • vorčesterio padažas: 2 arbatinių šaukštelių
    • pomidorų pasta: 3 arbatinių šaukštelių
    • sojų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaulieną, cukinijas, morkas bei paprikas supjaustykite vidutiniais šiaudeliais. Svogūną bei česnaką susmulkinkite. Tada į keptuvę pilkite aliejaus, dėkite mėsą bei pakepkite maždaug 5 minutes. vis pamaišydamos. Tuomet dėkite į keptuvę morkas, dar po maždaug 5-6 minučių sudėkite ir svogūnus su česnaku. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir nepamirškite pamaišyti.
  2. 2. Viską pakepkite dar porą minučių ir tuomet sudėkite paprikas. Galite uždėti dangtį. Kai troškinys po paprikų įdėjimo pakepa apie 8 minutes sudeėkite cukiniją bei dar viską kepkite-troškinkite maždaug 7 minutes. Baigiant troškintis berkite kuminą, pilkite sojų, vorčesterio padažus bei pomidorų pastą. Viską pamaišykite, dar apie 1-2 minutes ir patiekalas paruoštas. Rekomenduojame valgyti su virtais ryžiais. Skanaus!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Keptuvės dangtis patiekalo gaminime nėra labai reikalingas - aš pati jį tai nuimdavau, pamaišydavau, leisdavau šiek tiek pakepti, po to vėl jį uždėdavau, kad daržovės minkštėtų. Svarbiausias tikslas yra, kad daržovės nepavirstų į košę, išliktų traškios.
Karbonadai kitaip
(92)
Faršo kepsniukai su bulvėmis
(128)
Orkaitėje kepta vištienos filė su parmezano sūriu ir grietinės padažu
(32)