Traškios krevetės su Panko džiūvėsėliais ir česnako granulėmis

2023-11-02 Autorius WorldRecipes.lt

Traškios krevetės su Panko džiūvėsėliais ir česnako granulėmis
Pavyko pasigaminti nuostabų krevečių užkandį, kad pavydžiu net pati sau kaip skanu. Kartais nutinka ir šitaip. Tobulos traškios krevetės su Panko džiūvėsėliais - tiesiog tikrų tikriausias prabangus restoranas savo namuose!

Beje, mes dažniausiai tokias valgome su saldžiarūgščiu ir česnakiniu padažais, bet puikiai tiks ir kiti Jūsų pamėgti padažai. Nieko daugiau nebelaukiam ir pradedame gaminti jau dabar.  

Ingredientai

    • tigrinės, nevirtos krevetės: 400 gramų
    • druska: žiupsnio
    • rūkytos paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • česnako granulės: žiupsnio
    • kiaušinių baltymai: 1
    • panko džiūvėsėliai: pagal poreikį
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia krevetes pabarstykite druska, česnaku bei paprikos milteliais.
  2. 2. Palikite bent kelias minutes pasimarinuoti.
  3. Reklama
  4. 3. Po to įkaitinkite aliejų, kepimui.
  5. įkaitintas aliejus keptuvėje
  6. 4. Kiaušinio baltymą paplakite šakute, kol šis suputos.
  7. 5. Tada krevetes mirkykite į baltymą, apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą aliejų.
  8. 6. Kepkite, kol krevetės tampa gražios auksinės spalvos.
  9. 7. Paskui sudėkite jas ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų nereikalingą aliejaus perteklių.
  10. 8. Patiekiame su mėgstamu padažu. Skanaujame!

Asta

Kokios nerealios krevetės! Labai greit pasigamina, tobulas užkandis. Dar įdėjau kokoso drožlių. Nerealiai skanu:)
Atsakyti
Traškios krevetės su Panko džiūvėsėliais ir česnako granulėmis
Sriuba su antienos krūtinėle ir krevetėmis
(2)
Salotos su krevetėmis sūryme
(1)
Keptų krevečių salotos Kūčioms su apelsinais
(1)