Labai labai skanus visas derinys ir sviestuko padažiukas su šiek tiek rūgštelės gautos iš vynuogių acto. Nors pati ir nesu kepenėlių mėgėja, bet turbūt dabar pakeisiu savo nuomonę. Idėja šiam receptui gimė iš Jame Oliver.
1. Pakepinkite šiek tiek šoninės ir išimkite iš keptuvės.
2. Tuomet į išsiskyrusius riebalus įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepinkite (tik kol suminkštės) juostelėmis pjaustytus svogūnus su žiupsneliu druskos, taip pat išimkite.
Reklama
3. Tada apkepinkite miltais pabarstytas kepenėles ir įdėjus pora šaukštų sviesto kartu suverskite šoninę bei svogūnus.
4. Viską truputėlį kartu dar pakepinkite ir įpilkite šiek tiek raudojo arba baltojo vyno acto (aš naudojau raudonąjį) ir po minutės traukite (dar galite užsibarstyti truputį pipirų).
5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš kepenėlių rasite: Kepenėlės.