Triušiena arba kita mėsa troškinta kokosų padaže su kinietiškomis daržovėmis

2018-11-15 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Triušiena arba kita mėsa troškinta kokosų padaže su kinietiškomis daržovėmis
Mėsos troškinys, kurį pagaminsite vos per pusvalandį. Jis gaunasi labai skanus, aromatingas ir itin lengvai virškinamas. Labai drąsiai visiems rekomenduoju gaminti su triušiena, kuri lygiai taip pat greitai paruošiama, kaip ir vištiena, bet taip pat čia tinka ir kita mėgstama mėsa. Mūsų šeimoje pastaruoju metu triušiena tapo ypač pamilta, nes pavalgius atrodo, kad visai neapsunkina skrandžio.

Ingredientai

    • triušienos mėsa: 500 gramų (tinka ir kitokia mėsytė)
    • šaldytų kinietiškų daržovių mišinys: 300 gramų (galima pakeisti savo mėgiamu)
    • kokosų pienas: 400 mililitrų
    • kajeno pipirai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai
    • stikliniai makaronai: 150 gramų
    • pjaustytos šviežios petražolės: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių triušienos mėsą supjaustome plonomis juostelėmis bei dedame į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepame maždaug 5 minutes.
  2. 2. Tada dedame daržovių mišinį bei patroškiname keletą minučių, kol jos suminkštės.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet suberiame kajeno pipirus, pagardiname pagal savo skonį druska, maltais juodaisiais pipirais ir supilkite kokosų pieną, viską gerai išmaišome bei patroškiname keletą minučių.
  5. 4. Makaronus paruošiame pagal instrukciją nurodytą ant jų pakelio bei patiekiame su keptuvės turiniu.
  6. 5. Ant viršaus užberiame žiupsnelį petražolių. Mėgaujamės!
Keptas elnienos kumpis su mėlynių padažu ir salierų koše
(1)
Kiaulienos kepsnys apvyniotas šonine
(10)